Micul Dejun al Supereroilor

Pe 1 iunie, am vernisat prima expozitie colectiva de la Balamuc, organizata de-ai mei colegi si de mine si  intitulata Micul Dejun al Supereroilor. Mai exact, vreo 30 de supereroi şi supereroine de grafica, pictura, sculptura, arta digitala, colaj volumetric, asamblaj si literatura s-au adunat la noi la atelier pentru adultii interesati de cultura pop.Expozitia a  fost deschisa pana pe 29 iunie si a facut parte dintr-un program de o luna de zile intitulat Iunie cu Supereroi, program despre care voi mai scrie.
Toate detaliile despre expozitie si participanti le puteti gasi pe pagina Balamucului.

afis_micul-dejun-al-supereroilor
Eu m-am pregatit cu doua lucrari, plus una mare, la comun, cu Ana si Razvan.

livia_supermenii-3
Supermenii n-o păţesc aşa de rău (dim var., acril pe papier mache, cuie, 2014) e o constatare (facuta in baza filmelor americane), dar si o instalatie micuta care cred ca va creste treptat cu mai multe figurine.

superman & ombutman
Superman, frate cu Ombuţman, jurnalişti amândoi (diptic 30×27cm, acril pe pânză, 2014) este cea de-a doua lucrare, facuta intru amintirea supereroului local, Ombuţman, un personaj amuzant si incomod, acum temporar disparut de la televiziunea locala.
Untitled-1

Cu cateva zile inainte de expozitie, ne-a venit ideea sa ne traforam, dintr-un placaj vechi, un supererou cu trei capete. Asa a aparut Cultul personalităţii (180x100cm, spray, acril, marker pe furnir, 2014), varianta de Balamuc,  pe care l-am purtat cu noi, cu mandrie, prin expozitie si prin oras, la toate atelierele cu supereroi.